torsdag 17 december 2009

Stockholm var...

FANTASTISKT!!!! Det var skönt, avkopplande och mycket roligt:-) Amanda och mormor hade det hur bra som helst och Alicia hade det supermysigt hos farmor, så jag kunde med gott samvete koppla av... Och det gjorde jag med. Vi hade det riktigt bra och det blev inte alls jobbigt att vara från Amanda, inte lika jobbigt som jag trodde i ala fall!!

Nu har det blivit riktig vinter, snö och kallt. I dag håller vi oss inne. Amanda fick sin gris-spruta i går och hon var väldigt orolig i går kväll. Men när hon väl somnat in sov hon åter igen hela natten... Vilket hon gjort en hel vecka nu, lilla hjärtat! Vi hade även 10-månaderskontroll i går och alla kurvor pekar uppåt:-) Ja, matglad är hon ju. Kollade lite på Alicias kurvor, och man ska ju inte jämföra, men dom har legat så lika innan. Dom är exakt lika långa, men Amanda har dragit i från i vikten, hon väger lika mycket nu som Alicia gjorde när hon var 16 månader. Mina fina tjejer:-)

I går kväll var mamma, morbror, Heidi och Sanne här, vi tittade på alla gamla diabilder och drack glögg. Jättemysigt!! Och roligt ;-) Riktig nostalgitripp haha....
Tack för en mysig kväll och att det äntligen blev av!!!:-)

Ha en fin kall torsdag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade