fredag 22 oktober 2010

Halmstad

Vi fick träffa en ung och ny läkare som var helt suverän! Och jag hade redan gjort det han tänkt be oss göra i första steget, dvs föra feberdagbok. Han hade klart för sig läget, och det kändes skönt. Men han ville ha en äldre kollegas åsikt och hjälp. In kommer min gamla diabetesläkare! Och med betoning på gammal. Minst 75 säkert. Jättehärligt att se honom igen, dessutom så han att jag var en klok kvinna, och det har han ju rätt i ;-)
Men det tog ett tag innan han förstod att det inte rör sig om vanliga infektioner, sedan sa han att vi skulle gå till botten med det här. Det blev lite rörigt och nu ska hon ta hur många prover som helst, och tom röntga lungorna, bara för att utesluta massa saker. Vi skulle vara på det klara med att vi kanske inte blir klokare eller kommer fram till något, men det visste vi ju redan och det känns ialla fall skönt att kolla upp det ordentligt. Även om det nu kanske innebär lite väl många prover än vad som behövs!
Nu går vi vidare med att jag ringer akut till Halmstad nästa gång hon får feber och åker dit och kör alla prover ( samma som vi gjorde i går) så vi kan jämföra och försöka lista ut vad som händer i hennes kropp när hon får feber. Sedan ska vi på återbesök om ca tre månader.
det blir nog bra. Det måste det bli :-)

1 kommentar:

  1. vi får hoppas på det bästa. Att de listar ut det nästa gång hon har feber. Jobbigt med en massa prover på lilla Amanda men vad gör man inte. Tänker på er. Kramar

    SvaraRadera

Bloggintresserade